top of page

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κλιματιστικές μονάδες με ενσωματωμένους ιονιστές

Προσαρμοσμένες μονάδες

progetti

Σειρά CTS BIOX-SANITIZING 

 

Το σύστημα Bioxigen παρουσιάζει τις μονάδες αυτόνομης εξυγίανσης CTS self-sanitizing εμποδίζοντας τον σχηματισμό μικροβιακού φορτίου και συνεπώς τη μόλυνση. Το Bioxigen είναι τοποθετημένο μέσα στις μονάδες CTS, σε χώρους όπου μπορούν να συσσωρευτούν μικροβιακές μολυσματικές ουσίες, έτσι ώστε τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου να μπορούν να εξουδετερώνουν συνεχώς τα βακτηρίδια, τη μούχλα και τους ιούς.

Πλεονεκτήματα CTS Biox-sanitizing

 • Μείωση του κόστους λειτουργίας

 • Μείωση κινδύνου μόλυνσης

 • Καλύτερη απόδοση μονάδας 

Χαρακτηριστικά CTS Biox-sanitizing

 • Διαμορφωμένη απολυμαντική δράση

 • Αυτόματη εξυγίανση μονάδας

 • Αυτόματη διάγνωση

Μείωση βακτηριδίων έως και 95%

 

Οι μονάδες CTS Biox-sanitizing χρησιμοποιώντας τη χημική-φυσική δράση του Bioxigen, εξουδετερώνει διάφορους τύπους ρύπων. Συγκεκριμένα, το Bioxigen αλληλεπιδρά με τις κυτταρικές μεμβράνες των βακτηρίων, εμποδίζοντας την ανταλλαγή ενζύμων και συνεπώς καθιστώντας τα "νεκρά" και αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό τους. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα εξαρτάται επίσης από το πόσο υγιή είναι τα συστήματα. Πολλές παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος (βλέπε σύνδρομο ανοσοποιητικού κτηρίου) εξαρτώνται από την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Το Bioxigen μειώνει επίσης το μικροβιακό φορτίο στα φίλτρα, καθιστώντας τα "φθαρμένα"  φίλτρα λιγότερο επικίνδυνα. 

Μείωση του ενεργειακού κόστους

Οι μονάδες CTS Biox-sanitizing εκμεταλλεύονται τη συνεχή δράση του Bioxigen για την εξάλειψη της μικροβιακής μεμβράνης στα πτερύγια των εναλλακτών θερμότητας, αποφεύγοντας της μείωση της ανταλλαγής θερμότητας και την αυξημένη πτώση πίεσης. Συνεπώς διατηρείται η ενεργειακή απόδοση του συστήματος. 

Μειωμένο κόστος συντήρησης

Οι μονάδες CTS Biox-sanitizing δεν απαιτούν συχνό εσωτερικό καθαρισμό καθώς το σύστημα Bioxigen εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής χάρη στην ελεγχόμενη απολυμαντική του δράση σε όλες τις επιφάνειες και τα εξαρτήματα.  Επιπλέον, δεν απαιτούνται χημικές ουσίες για απολύμανση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες. 

progetti

Σειρά CTS BIOX-HYGIENIC 

 

Προηγμένες μονάδες αυτόματης εξυγίανσης. Το σύστημα Bioxigen παρουσιάζει τις μονάδες αυτόνομης εξυγίανσης CTS self-sanitizing εμποδίζοντας τον σχηματισμό μικροβιακού φορτίου και συνεπώς τη μόλυνση. Το Bioxigen είναι τοποθετημένο μέσα στις μονάδες CTS, σε χώρους όπου μπορούν να συσσωρευτούν μικροβιακές μολυσματικές ουσίες, έτσι ώστε τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου να μπορούν να εξουδετερώνουν συνεχώς τα βακτηρίδια, τη μούχλα και τους ιούς.

Εκτός από την προληπτική δράση του Bioxigen, οι μονάδες CTS Biox-hygienic σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με ειδικά εξαρτήματα που επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό με μηχανικά μέσα, χημικά και άλλα συστήματα. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογές στον νοσοκομειακό τομέα, τον φαρμακευτικό ή τον τομέα τροφίμων όπου η προσοχή στην υγιεινή πρέπει να είναι η μέγιστη.

Πλεονεκτήματα CTS Biox-hygienic

 • Διατήρηση συνθηκών υγιεινής

 • Μείωση του κόστους λειτουργίας

 • Μείωση κινδύνου μόλυνσης

 • Καλύτερη απόδοση μονάδας

 • Δυνατότητα χημικής απολύμανσης 

Χαρακτηριστικά CTS Biox-hygienic

 • Διαμορφωμένη απολυμαντική δράση

 • Αυτόματη εξυγίανση μονάδας

 • Αυτόματη διάγνωση βλαβών 

 • Στρογγυλεμένα εσωτερικά προφίλ

 • Ανεμιστήρες plug ώστε να απλοποιείται το πλύσιμο

 • Ανοξείδωτη λεκάνη συμπυκνωμάτων για τη συλλογή του νερού

 • Ανοξείδωτα εσωτερικά πάνελ

 • Σκελετός μονάδας από ανοξείδωτο χάλυβα

Μείωση βακτηριδίων έως και 95%

 

Οι μονάδες CTS Biox-sanitizing χρησιμοποιώντας τη χημική-φυσική δράση του Bioxigen, εξουδετερώνει διάφορους τύπους ρύπων. Συγκεκριμένα, το Bioxigen αλληλεπιδρά με τις κυτταρικές μεμβράνες των βακτηρίων, εμποδίζοντας την ανταλλαγή ενζύμων και συνεπώς καθιστώντας τα "νεκρά" και αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό τους. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα εξαρτάται επίσης από το πόσο υγιή είναι τα συστήματα. Πολλές παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος (βλέπε σύνδρομο ανοσοποιητικού κτηρίου) εξαρτώνται από την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Το Bioxigen μειώνει επίσης το μικροβιακό φορτίο στα φίλτρα, καθιστώντας τα "φθαρμένα"  φίλτρα λιγότερο επικίνδυνα. 

Μείωση του ενεργειακού κόστους

Οι μονάδες CTS Biox-sanitizing εκμεταλλεύονται τη συνεχή δράση του Bioxigen για την εξάλειψη της μικροβιακής μεμβράνης στα πτερύγια των εναλλακτών θερμότητας, αποφεύγοντας της μείωση της ανταλλαγής θερμότητας και την αυξημένη πτώση πίεσης. Συνεπώς διατηρείται η ενεργειακή απόδοση του συστήματος. 

Μειωμένο κόστος συντήρησης

Οι μονάδες CTS Biox-sanitizing δεν απαιτούν συχνό εσωτερικό καθαρισμό καθώς το σύστημα Bioxigen εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής χάρη στην ελεγχόμενη απολυμαντική του δράση σε όλες τις επιφάνειες και τα εξαρτήματα.  Επιπλέον, δεν απαιτούνται χημικές ουσίες για απολύμανση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες. 

progetti

Προσαρμοσμένες μονάδες  

 

Κατόπιν αιτήματος παράγονται προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των πελατών ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις παραμέτρους του πλαισίου εφαρμογής. Το τεχνικό γραφείο της Sital Klima υποστηρίζει τον πελάτη στον καθορισμό του προϊόντος και της απόδοσής του στις συνθήκες σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εξαρτήματα και ενσωματώνοντας τα ώστε να επιτυγχάνεται ο καλύτερος συμβιβασμός μεταξύ κόστους και λειτουργικότητας. Με αυτή την ευελιξία παράγονται και όλα τα άλλα προϊόντα της σειράς, αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας που αποκτήθηκε σε είκοσι χρόνια εμπειρίας. Τόσο στη διαδικασία σχεδιασμού όσο και στην παραγωγή χρησιμοποιούνται προγράμματα CAD-CAM που βελτιώνονται συνεχώς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες. 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

bottom of page