top of page

BIOXIGEN

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΙΟΝΙΣΜΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΝΕΣ / ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΨΥΚΤΕΣ

 

Η συσκευή PURE WATER BIOXIGEN παράγει βακτηριοκτόνα δράση μειώνοντας μικροοργανισμούς, μονοκύτταρη άλγη και πολλά παθογόνα όπως Escherichia coli, νόσο λεγεωνάριων, αμοιβαδική δυσεντερία, που προκαλούν ασθένειες. Η αποτελεσματικότητά της έχει αποδειχθεί και μετράται με σημαντικές δοκιμές και μελέτες που πραγματοποιούνται από μεγάλα εργαστήρια και τα πανεπιστήμια. Χάρη στην τεχνολογία Bioxigen το νερό εξυγιαίνεται και απολυμαίνεται συνεχώς, χωρίς χρήση επιπλέον χημικών πρόσθετων: δεν παράγει οσμή, είναι ένα οικολογικό σύστημα και προστατεύει την υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον..

pisines
ΠΙΣΙΝΕΣ ΚAI ΛΙΜΝΕΣ

Η μονάδα Pure Water είναι εφαρμόσιμη τόσο σε εσωτερικές όσο και εξωτερικές πισίνες, αλλά και σε υδρομασάζ, μπανιέρες για υδροθεραπεία ή λίμνες.

 

Ο οικολογικός χαρακτήρας του καθαρού νερού το καθιστά κατάλληλο να εφαρμοστεί σε χαμηλού κινδύνου υδρολεκάνες, όπου υγιεινή είναι σημαντική, αλλά και σε ευαίσθητα περιβάλλοντα όπου υπάρχουν αυστηρές μικροβιολογικές απαιτήσεις.

 

Χρησιμοποιώντας το σύστημα Bioxigen επεξεργαζόμαστε πιο φυσικά το νερό με οφέλη, ειδικά για άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Επίσης υπάρχει αισθητή μείωση των οργανικών ρύπων που προέρχονται από τη βροχή, τον άνεμο, τον ήλιο, τα φύλλα, διατηρώντας φυσιολογικό και ισορροπημένο PH. Με την εφαρμογή του Pure Water  μπορείτε να αποφύγετε τον αποχρωματισμό ή ζημιά στα μαλλιά, στα μαγιό, φθορά στις συσκευές για την πισίνα και γενικότερα στις εγκαταστάσεις.

 

Μέσα σε λίμνες καταπολεμά την άλγη, εξασφαλίζοντας οικολογικό ενδιαίτημα για τα υδρόβια ζώα και τα φυτά σας. Κατά συνέπεια, επιτρέπει την καλύτερη ανάπτυξη.

ixthiokaliergia
ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία εκτροφής ψαριών έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα που σχετίζονται με την απολύμανση του νερού, λόγω του ότι τα ψάρια γεννιούνται και μεγαλώνουν σε ειδικές δεξαμενές όπου τα υπολείμματα των ζωοτροφών συσσωρεύονται.

 

Ο καθαρισμός του νερού μέσω εξυγίανση επιτρέπει πολλά πλεονεκτήματα: μειώνει σημαντικά τον όγκο του νερού που απαιτείται ανά τόνο ψαριών και βελτιώνει την αφομοίωση των τροφίμων ζωικής προέλευσης από τα ψάρια. Κατά συνέπεια, η αναλογία της αύξησης βάρους σε συνάρτηση της ποσότητας της παρεχόμενης τροφής είναι ευνοϊκότερη, με εμφανή οικονομική απόδοση.

 

Η εφαρμογή του Pure Water δεν είναι επιβλαβής για τα ψάρια, αλλά δημιουργεί ξανά τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης για την ανάπτυξη τη δική τους και την εξέλιξη της επιχείρησης.

trofima
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πολλές βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες νερού, για την επεξεργασία των προϊόντων και για διαδικασίες πλύσης, ως εκ τούτου, η βιομηχανία πρέπει να εξετάσει την επεξεργασία του νερού, ως αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας παραγωγής και να εφαρμόσουν τεχνικές για να βοηθήσουν τη διατήρηση της ακεραιότητας των τροφίμων  και το σωστό επίπεδο εξυγίανση των χρησιμοποιούμενων μέσων.

 

Το νερό απολυμαίνεται με το σύστημα Bioxigen, το οποίο εγγυάται αντιβακτηριδιακή δράση στο πλύσιμο των προϊόντων ή κατά το πλύσιμο του εξοπλισμού. Αυτό συμβαίνει χάρη στη φυσική διαδικασία, χωρίς χημικά πρόσθετα, για ακόμη πιο υγιεινά προϊόντα διατροφής, ώστε να  περιορίζονται οποιαδήποτε επιβλαβή κατάλοιπα.

ΚΚΜ
ΚΚΜ & ΨΥΚΤΕΣ

Η μονάδα Pure Water μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία νερού σε πύργους  ψύξης και μονάδες διαχείρισης αέρα. Μειώνει το σχηματισμό άλγης  και πάνω απ 'όλα τον κίνδυνο του σχηματισμού της νόσου των λεγεωνάριων . Στην πραγματικότητα, οι δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί δείχνουν ότι απενεργοποιεί τη λεγεωνέλλα γρήγορα όταν είναι παρούσα και αποτρέπει το σχηματισμό της σε νέες εγκαταστάσεις.

 

Η βακτηριοκτόνος δράση επιτυγχάνεται χάρη στην εμφύσηση επεξεργασμένου αέρα μέσω της συσκευής Pure Water μέσα στη δεξαμενή. Η χρήση αυτού του συστήματος επιτρέπει τη μείωση της επιθετικότητας της άλγης, κατά συνέπεια, περιορίζει τις εργασίες συντήρησης και εξαλείφει τη χρήση των χημικών προϊόντων για την καταπολέμηση άλγης  και βακτηρίων, εξασφαλίζοντας έτσι την απόδοση των μονάδων.

Oι εφαρμογές ιονισμού

bottom of page