top of page

BIOXIGEN

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΙΟΝΙΣΜΟΥ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ / ΓΡΑΦΕΙΟ / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Καθημερινά ξοδεύουμε σχεδόν το 80% του χρόνου μας σε κλειστούς χώρους, στο σπίτι ή στη δουλειά. Σε αυτά τα μέρη είναι κυρίως που εισπνέουμε νέφος και άλλες ρυπογόνες ουσίες από εσωτερικές και εξωτερικές πηγές όπως έπιπλα, χρώματα, μούχλα, θερμαντικές συσκευές, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Ακόμα και ο ανθρώπινος οργανισμός από μόνος του είναι φορέας βακτηριδίων και ιών, ενώ και το φαγητό αυξάνει το μολυσμένο φορτίο σε κλειστούς χώρους.

 

Η καταπολέμηση των ρύπων του περιβάλλοντος όπως στο σπίτι, το γραφείο, τα καταστήματα, το γυμναστήριο είναι η καλύτερη μορφή πρόληψης των αναπνευστικών ασθενειών, και βελτιστοποίηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

 

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Bioxigen μπορούμε να ζήσουμε σε ασφαλέστερο περιβάλλον και να αναπνέουμε καθαρό αέρα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Το σύστημα Bioxigen αναπτύχθηκε για την αποφυγή των προβλημάτων που προκύπτουν από τη ρύπανση της ατμόσφαιρας. Πρόκειται και ένα καινοτόμο σύστημα πιστοποιημένο για την αποτελεσματικότητα του και για την βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Συνίσταται για χρήση ακόμη και σε νοσοκομεία.

 

Τώρα επαγγελματική σειρά προϊόντων είναι διαθέσιμη για το χώρο του γραφείου σας ή σε εμπορικούς χώρους που χρίζουν ακόμη και ιδιαίτερης προσοχής όπως κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, ψυκτικοί θάλαμοι παρατείνοντας σημαντικά το χρόνο ζωής των εμπορευμάτων, αλλά και ιατρεία απολυμαίνοντας τον αέρα.  Με τη σωστή επιλογή της συσκευής, ανάλογα με το ρυπαντικό φορτίο και τον όγκο του αέρα απολαμβάνουμε μια πρωτόγνωρη αίσθηση καθαρού αέρα απαλλαγμένο από βακτήρια, μούχλα, αλλεργιογόνες ουσίες και δυσάρεστες οσμές. 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Katoikia

Η ολική εστίαση στην εξοικονόμηση ενέργειας οδηγεί σε μεγαλύτερη απομόνωση και το «κλείσιμο» των σπιτιών, προκαλώντας συχνά ένα νοσηρό κλίμα εσωτερικού χώρου που προκαλείται από διαφορετικούς παράγοντες που μπορεί να έρθει από τους εξωτερικούς χώρους, από εμάς τους ίδιους, από υφάσματα, έπιπλα, χρώματα, απορρυπαντικά, καυστήρες αερίου ή σόμπες, οικοδομικά υλικά, ή από μειωμένη αλλαγή αέρα με αρνητικές συνέπειες για την υγεία του ατόμου.

 

Κρατώντας τον αέρα που αναπνέουμε καθαρό είναι σημαντικό για την ευημερία μας, για την αποφυγή αλλεργιών, ερεθισμούς ή δυσάρεστες οσμές. Ακόμα και τα ζώα στο σπίτι μπορεί να μεταδώσουν βακτήρια και τους ιστούς τους οι οποίοι μπορεί να είναι πηγή αλλεργιών. Οι ρυπογόνες πηγές είναι πολλές και οι εκπομπές, αν και αόρατες, μπορεί να οδηγήσουν μακροπρόθεσμα αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό.

Το σύστημα Bioxigen φτάνει σε κάθε γωνιά του περιβάλλοντος, καθαρίζει  τον αέρα και απολυμαίνει τις επιφάνειες από βακτήρια, μύκητες και ακάρεα σκόνης, αερομεταφερόμενη σκόνη, χημικές ή βιολογικές οσμές καπνού, για παράδειγμα, οσμές που προέρχονται από τα απόβλητα θα εξαφανιστούν γρήγορα. Τα οφέλη για τους ενήλικες, ηλικιωμένους και παιδιά είναι σημαντικά, ο κίνδυνος της βακτηριακής μόλυνσης και μετάδοσης μειώνεται, ο καθαρός αέρας καθιστά ευκολότερη την αναπνοή ειδικά για τους ασθματικούς και όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Αύξηση της σωματικής και ψυχικής υγείας όλων των επιβατών.

 

Η αποτελεσματικότητα της εξυγίανση Bioxigen πιστοποιείται από ειδικευμένους φορείς, Δεν προβλέπει φίλτρα, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Κάθε προϊόν πρέπει να επιλεγεί ανάλογα με το περιβάλλον, σύμφωνα με το ακόλουθο ενδεικτικό πίνακα, για περαιτέρω πληροφορίες ή παρουσία συγκεκριμένων μολύνσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.

Παραδείγματα διαστάσεων:

Tris

Για δωμάτια ή μικρούς χώρους

Maia

Τέλειο για κουζίνα ή μεγαλύτερους χωρους

Sfera

Design και έξυπνος έλεγχος για το σαλόνι ή το studio σας

ΓΡΑΦΕΙΟ
grafeio

Στο χώρο εργασίας υπάρχει μια νομοθετική αναφορά * που παρέχει οδηγίες ποιότητας σχετικά με τον αέρα σε κλειστούς χώρους, ωστόσο, η διεθνής προσοχή προς το θέμα αυτό αυξάνεται τώρα, είναι το θέμα των πρόσφατων επιστημονικών ερευνών. Υπό ορισμένες συνθήκες οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν μια σειρά από συμπτώματα όπως ναυτία, πονοκέφαλος, αίσθημα δυσκολία στην αναπνοή, ερεθισμό των αεραγωγών και του δέρματος, υπνηλία και ευερεθιστότητα. Αυτά μαζί ονομάζονται «Σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου». Αυτά τα συμπτώματα μπορούν να προκληθούν από τους ρύπους που δημιουργούνται στο περιβάλλον ή αερομεταφερόμενα από συστήματα διαχείρισης αέρα που δεν έχουν συντηρηθεί, για παράδειγμα.

Η Bioxigen εισάγει σε αυτό το πλαίσιο, ως μέσο πρόληψης την αποστείρωση του αέρα για τη βελτίωση της υγείας και την άνεση του περιβάλλοντος. Τα αποτελέσματα αποστείρωσης του αέρα των προϊόντα της εταιρείας Bioxigen είναι αισθητά από όλους όσοι εργάζονται στο περιβάλλον. Το σύστημα βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, καθιστώντας τον ιδανικό για την κατάσταση ευημερίας όσον αφορά την συγκέντρωση ιόντων. Στα γραφεία, οι πιο κοινές πηγές ρύπανσης είναι οι εξής:

  • Πηγές της μεταβολικής φύσης: CO2, NH3, οσμές 

  • Ο καπνός του τσιγάρου: PM10, CO, VOC 

  • Οικοδομικά υλικά: VOC, φορμαλδεΰδη 

  • Έπιπλα: VOC, φορμαλδεΰδη 

  • Φωτοαντιγραφικά: VOC 

  • Κλιματιστικά: βιολογικοί παράγοντες 

  • Εξωτερικούς παράγοντες: CON, οξείδια αζώτου, αερομεταφερόμενα σωματίδια

Η τεχνολογία Bioxigen δρα επί αυτών των σωματιδίων εν αιώρηση και με τη βοήθεια μιας κατάλληλα επιλεγμένης συσκευής οδηγεί την εσωτερική ατμόσφαιρα σε μια κατάσταση άνεσης.

Παραδείγματα διαστάσεων:

Tris

Στόχος η υγεία

Maia

Ο νέος σύμμαχος στο γραφείο

Sfera

Το συνδικάτο της υγείας και του σχεδιασμού

katasthma
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στα καταστήματα υπάρχει μεγάλη ποσότητα και την ποικιλία προϊόντων εκτός από τα μέρη συχνάζουν πολλοί άνθρωποι, πελάτες και υπάλληλοι, με τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις ολοένα και πιο ετερογενής. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο εξάπλωσης των βακτηρίων, ιών και οσμών με γρήγορο και επίμονο τρόπο, και αυτά δεν μπορούν πάντα να εξαλειφθούν μόνο με συστήματα κλιματισμού, με άμεσες συνέπειες για την προστασία της ασφάλειας και της υγείηνής.

Η επιθεώρηση για την εξακρίβωση της συμμόρφωσης με τους συνεχώς εξελισσόμενους κανόνες απαιτούν περισσότερη προσοχή στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα, η οποία είναι απαραίτητη για τη μείωση του κίνδυνου μόλυνσης αλλά και για την αποφυγή  οικονομικών κυρώσεων.

  • Σε χώρους εργασίας συμπεριλαμβανομένων μικρών ή μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης τροφίμων, όπου μπορούμε να βρούμε κρεοπωλεία, αρτοποιεία, ιχθυοπωλεία και τμήματα λαχανικών, επιβλαβή βακτηριακά φορτία μπορεί να εξαπλωθούν εύκολα, με συνέπειες για τα προϊόντα, τους πελάτες και τους εργαζόμενους. Η έλλειψη προσοχής των διαδικασιών για την υγεία και την υγιεινή ή της χαμηλής απόδοσης των εγκαταστάσεων μπορεί να προκαλέσουν την εξάπλωση δυσάρεστων οσμών και την εμφάνιση μούχλας.

 

  • Ακόμη και σε καταστήματα εμπορίας και έκθεσης προϊόντων υπάρχουν οσμές από πλαστικό, χρώματα, απορρυπαντικά ή αναθυμιάσεις που προέρχονται από υφάσματα, αλλά και χημικοί και βιολογικοί ρύποι  επιβλαβείς για την υγεία.

 

Η δράση απολύμανσης που πραγματοποιείται με την τεχνολογία Bioxigen αποτρέπει τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτή τη μόλυνση, μειώνει τις χημικές αναθυμιάσεις, τον καπνό και δυσάρεστες οσμές, περιορίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων, μούχλας και άλλων επιβλαβών παραγόντων με σταθερό και αποτελεσματικό τρόπο, ακόμη και με την παρουσία των ανθρώπων.

Προϊόντα για άμεση εφαρμογή στο περιβάλλον είναι διαθέσιμα, αλλά υπάρχουν και λύσεις για κεντρικά συστήματα εξαερισμού ή προϊόντα που ενσωματώνονται, για παράδειγμα σε ψυκτικούς θαλάμους ή ψύκτες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 

Που  σε ένα ασφαλές περιβάλλον είναι ευεργετικό για την υγεία, αλλά και για την επιχείρηση.

Παραδείγματα διαστάσεων:

Tris

Για στενούς χώρους

Maia

Ένα ευέλικτο προϊόν για απολύμανση 24 ώρες την ημέρα

Mistral

Για έξυπνο καθαρισμό του αέρα

Oι εφαρμογές ιονισμού

bottom of page