top of page

ΙΟΝΙΣΜΟΣ / ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Συστήματα ιονισμού

AIRY

Το Airy είναι ιονιστής για τον αέρα και τις επιφάνειες. Η συσκευή ενεργοποιεί μόρια οξυγόνου παράγοντας αρνητικά ιόντα οξυγόνου με λειτουργία οξείδωσης και εξαιρετικά μικροβιακά και αποσμητικά αποτελέσματα.


Συμπαγής λύση που εφαρμόζεται σε άλλες συσκευές (OEM) και συσκευές. Η Bioxigen έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια μια σειρά προϊόντων για ενσωμάτωση σε διαμερίσματα επίπλων (κουζίνα, δωμάτιο-ντουλάπες, μπάνια) κ.λπ.


Σήμανση CE και πιστοποιημένο προϊόν TUV.

* Η ένταση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα του αέρα και το φορτίο που υπάρχει στον προς επεξεργασία όγκο.

airy.png

FLEXI

Ιονιστής αέρα και επιφανειών ειδικά σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε περιορισμένους χώρους και ιδιαίτερα σε καμπίνες ανελκυστήρων. Η συσκευή μειώνει συνεχώς βακτήρια, μούχλα, ιούς (συμπεριλαμβανομένου του COVID-19), χημικούς ρύπους και οσμές με τέλεια απολύμανση. Δεν έχει αντενδείξεις για την υγεία των ηλικιωμένων, των παιδιών, των εγκύων και των ζώων που παραμένουν στο απολυμανμένο περιβάλλον.


Μια συμπαγής και ισχυρή λύση για μικρούς χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα, εξοπλισμένη με μεταλλική θήκη από χάλυβα για εισαγωγή σε καμπίνες ανελκυστήρων . Το Flexi είναι μια μονάδα συνεχούς απολύμανσης επιφανειών και αέρα 24 ώρες το 24ωρο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία διπολικού ιονισμού Bioxigen για να κάνει ασφαλέστερο τον χρόνο που περνάτε μέσα σε ανελκυστήρες, αποδυτήρια ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προϊόν με σήμανση CE και πιστοποίηση TUV.

flexi_640x773-px.png

TRIS

Προϊόν με συμπαγή, κομψό σχεδιασμό για τον καθαρισμό του αέρα σε μικρούς χώρους του σπιτιού  ή του γραφείου, με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (3W). Χάρη στη δράση των ιόντων οξυγόνου που παράγονται από το σύστημα Bioxigen, απολυμαίνεται ο αέρας και οι επιφάνειες χωρίς τη χρήση φίλτρων ή πρόσθετων αρωμάτων ή χημικών. Το TRIS έχει την ικανότητα να εξουδετερώσει δυσάρεστες οσμές, αλλεργιογόνες ουσίες και να εξαλείψει επιβλαβείς ουσίες, βακτήρια και μούχλα.

 

Αυτή η σειρά προϊόντων βρίσκει εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους όπως μικρά γραφεία, υπνοδωμάτια, λουτρά ή οποιοδήποτε περιβάλλον που απαιτείται υγιεινός αέρας λόγω παιδιών, ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, ηλικιωμένων ή για οποιονδήποτε προσέχει την ποιότητα του αέρα που αναπνέει για την προστασία της υγείας του. 

 

Το Tris έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τη μέγιστη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Χαρακτηρίζεται από ένα βασικό σχεδιασμό ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ράφι. Φέρει τη σήμανση CE. Δεν απαιτείται συχνή και ακριβή συντήρηση. Προτείνεται η τοποθέτηση του σε υπνοδωμάτια ώστε να διευκολύνει την αναπνοή και την ποιότητα ύπνου, Στην πραγματικότητα δείχνει ότι ο ελεγχόμενος διπολικός ιονισμός βελτιώνει την διαπνοή του αέρα και δρα στο μεταβολισμό στην κατάσταση άγχους ή δυσφορίας που σχετίζονται με τους κλειστούς χώρους.

Για να απολυμάνετε το αέρα με στυλ η Bioxigen δημιούργησε ένα προϊόν με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό, το οποίο μπορεί να μετρήσει την ποιότητα του αέρα και να αλλάξει την ένταση του ιονισμού μέσα στο περιβάλλον.

 

Η συσκευή Sfera, χάρη στον αισθητήρα που διαθέτει, αναλύει συνεχώς το ρυπαντικό φορτίο και ρυθμίζει τη ροή του αέρα στην αυτόματη λειτουργία, ή μπορεί να λειτουργήσει σε χειροκίνητη λειτουργία με 3 επίπεδα έντασης. Παρέχει εξαερισμό και ένα τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση της από απόσταση.

 

Είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: γυαλιστερό λευκό, λαμπερό μαύρο ή ασημί μεταλλικό χρώμα, στην επιτραπέζια έκδοση ή στο εκλεπτυσμένο μοντέλο σε κολόνα.

 

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Bioxigen, είναι η ιδανική συσκευή απολύμανσης του αέρα για να αφαιρέσετε έξυπνα οσμές, μούχλα και τα βακτήρια από το περιβάλλον και στις επιφάνειες του χώρου σας, χωρίς φίλτρα και καμία εκπομπή χημικών καθαριστικών.

SFERA

GLOBO

Το Globo είναι μια μονάδα απολύμανσης σχεδιασμένη για οικιακό και εμπορικό περιβάλλον, απλή και πρακτική στη χρήση. Ένα μινιμαλιστικό και ισχυρό στυλ, διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό σχεδιασμό: total white, total black, λευκό/μαύρο και λευκό/μπρονζέ. 


Απλώς ενεργοποιήστε το και τοποθετήστε το σε μέρος όπου δεν υπάρχουν αντικείμενα που να εμποδίζουν τη λειτουργία του, τοποθετώντας το σε ένα έπιπλο ή στον τοίχο. Με αυτό το νέο προϊόν, η Bioxigen έχει σχεδιάσει και παράγει μια συσκευή για την καταπολέμηση ιών και βακτηρίων, αλλεργιών και εσωτερικών ρύπων.

globo-bianco-bronzo.png
globo-bianco-nero.png
globo_nero-nero.png
globo_bianco-bianco.png

BIOXAIR HOME

Μονάδα απολύμανσης αεραγωγών που μειώνει το μικροβιακό φορτίο στον αέρα και στις επιφάνειες, χρησιμοποιώντας την πιστοποιημένη τεχνολογία διπολικού ιονισμού Bioxigen®.


Εγγυάται οφέλη για τους ανθρώπους, μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης λόγω της εξάπλωσης βακτηρίων, περιορίζοντας την ανάπτυξη μούχλας σε τοίχους και οροφές. Σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση σε νέους ή υφιστάμενους αεραγωγούς. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα που καλύπτουν όλο το φάσμα των ρυθμών ροής αέρα. Τα προϊόντα ταξινομούνται σύμφωνα με τις διαστάσεις του αγωγού και τους ρυθμούς ροής αέρα.

bioxair-home-125.png

ΙΟΝΙΣΜΟΣ / ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Συστήματα ιονισμού

bottom of page