top of page
72324531_2304290859700041_1875729131467964416_n.jpg

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΜΠΥΡΑΡΙΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

logo_2x.png

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ

RISTORAZIONE-ARMADI-MI-1400L-TOP_SP90.jpg
RISTORAZIONE-ARMADI-BASIC-LINE.jpg
66001516.jpg

Ψυγεία Θάλαμοι - OASIS

 

 

Διατίθεται στην παραδοσιακή έκδοση με πάχος τοιχώματος 75 mm, ώστε να συνδυάζει με την οικονομία και τις επιδόσεις, ή στην κορυφαία έκδοση, με πάχος τοιχώματος 90 mm, για ασυμβίβαστη επιλογή. Όταν η έρευνα, ο σχεδιασμός και η τεχνολογία επικεντρώνονται στον σεβασμό προς το περιβάλλον, το όφελος είναι συνολικό. Έχοντας αυτό ως στόχο σαν παρουσιάζουμε το κορυφαίο ψυγείο θάλαμο της σειράς OASIS GREEN.
Μια νέα σειρά που παρουσιάζεται από τη Studio 54 και ξεχωρίζει για τις χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την εξαιρετική θερμοδυναμική απόδοση, χάρη στο πάχος μόνωσης από οικολογικούς αφρούς πολυουρεθάνης χωρίς αντιδραστήρια αερίων θερμοκηπίου και χάρη στο αέριο φρέον R290.

• ECO - FRIENDLY: R290 αέριο φρέον
• Δοκιμασμένη 5η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ (40°C – 40% RH)
• Πίνακας ελέγχου με χωνευτή οθόνη
• Φλάντζα υγιεινής
• Στρογγυλεμένες εσωτερικές γωνίες

Μοντέλα

  • OASIS

  • OASIS GELATO

RISTORAZIONE-TAVOLI-MI-H760-1P-P-TOP.jpg
RISTORAZIONE-TAVOLI-MI-H760-2P-P-TOP.jpg
RISTORAZIONE-TAVOLI-MI-H760-3P-P-TOP.jpg
RISTORAZIONE-TAVOLI-MI-H760-4P-P-TOP.jpg

Ψυγείο Πάγκος - Daiquiri

 

Eλάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και μέγιστη απόδοση, για μια οικολογικά βιώσιμη επιχείρηση

Ένας συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας, σαγηνευτικής και εργονομικής σχεδίασης, χάρη στο κορυφαίο σώμα πάχους 60 mm και τη χρήση του αερίου φρέον R290.


Με μεγάλη γκάμα μοντέλων και πολλές επιλογές σύνθεσης, που επιτρέπουν την κάλυψη των αναγκών τόσο της αρτοποιίας όσο και της γαστρονομίας, σε μεγάλους ή μικρούς/στενούς χώρους, το DAIQUIRI GREEN είναι η λύση CLASS A!

Όταν το πράσινο γίνεται επίσης SMART.

Για να προσαρμοστεί στους πιο στενούς χώρους, το DAIQUIRI GREEN γίνεται SMART, χωρίς να εγκαταλείπει την πλήρη αντοχή, την απόδοση και τον όγκο αποθήκευσης των μεγαλύτερων μοντέλων. Για τον ίδιο όγκο αποθήκευσης, οι μικρότερες διαστάσεις.


Με ένα τεχνικό διαμέρισμα πλάτους 220 mm μόνο, το DAIQUIRI GREEN SMART είναι η επιλογή για τον πελάτη που πρέπει να ασχοληθεί με το χώρο, αλλά που δεν θέλει να κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα, τις επιδόσεις και την οικολογική βιωσιμότητα.

• ECO - FRIENDLY: R290 αέριο φρέον
• ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΑΞΗ “A” για τις μονάδες 0°/+8°C
• Δοκιμασμένη 5η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ (40°C – 40% RH)
• Πίνακας ελέγχου με χωνευτή οθόνη
• Μεγάλη γκάμα μοντέλων και ρυθμίσεων για πόρτες και κιτ συρταριών για να ικανοποιήσει/εκπληρώσει κάθε ανάγκη/ απαίτηση. 

 

Μοντέλα

  • DAIQUIRI

  • DAIQUIRI SMART

  • DAIQUIRI PASTRY

66200060.jpg

Πάγκος παρασκευής Pizza

 

Το πιο δημοφιλές ιταλικό φαγητό στον κόσμο, η πίτσα είναι απατηλά εύκολο να γίνει. Από τη διαχείριση των θερμοκρασιών της ζύμης μέχρι την αποθήκευση των συστατικών, μια εξαιρετική πίτσα απαιτεί όχι μόνο την εξαιρετική δεξιοτεχνία των κορυφαίων παρασκευαστών πίτσας, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα και φρεσκάδα των επικαλύψεων για να ενισχύσει τις πλούσιες φυσικές γεύσεις αυτού του καταπληκτικού πιάτου.

Η Studio 54 τοποθετεί την ιταλική τεχνογνωσία στα ψυγεία της για προετοιμασία πίτσας: ποιότητα, καινοτομία και σχεδιασμός σύμφωνα με τα πρότυπα Made in Italy.

Απαραίτητος για κάθε επιχείρηση εστίασης, ο πάγκος ψυγείου είναι ιδανικός για γρήγορες διαδικασίες μαγειρέματος, όπως η παρασκευή πίτσας. Σχεδιασμένο ειδικά για να σας επιτρέπει να προσφέρετε κορυφαία ποιότητα στην πιτσαρία σας.

Ένας πάγκος πίτσας Studio 54 διασφαλίζει ότι τα συστατικά είναι πάντα στη διάθεσή σας κοντά στον πάγκο εργασίας, χωρίς να θυσιάζει την ανάγκη να τα διατηρείτε κρύα, εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα τους.

Μοντέλα

  • PIZZA MAKING COUNTER 2120 SP50 WITH PAN COOLER R290

  • PIZZA MAKING COUNTER 2120 SP50 R290

RISTORAZIONE-ABBATTITORI-10T-BASIC.jpg
66350036.jpg

Blast chiller- ALEXANDER TOUCH

 

Ψάρια, κρέας, ζυμαρικά: η πιο σύγχρονη τεχνολογία που εγγυάται το πιο αγνό πάθος της κουζίνας, με τα χέρια της παλιάς εποχής. 

Με το νέο σχεδιασμένο έγχρωμο ψηφιακό χειριστήριο Touch Full Glass, το ALEXANDER εξελίσσεται. Η διαχείριση των κύκλων blast chilling και freezing δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Αυτό, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά: διαχείριση έντασης, μέσω ρύθμισης θερμοκρασίας και χρόνου και μια σειρά ειδικών, προσαρμόσιμων κύκλων, όπως η απολύμανση των ψαριών, ελεγχόμενη γρήγορη απόψυξη, απόψυξης, σκλήρυνσης παγωτού, διόγκωσης, αργού μαγειρέματος σε χαμηλή θερμοκρασία και προψύξης.


Το ενσωματωμένο ρολόι αποθηκεύει τους συναγερμούς HACCP, ενώ η λειτουργία «Βιβλίο μαγειρικής» αποθηκεύει τις ρυθμίσεις blast freezing, διευκολύνοντας την εργασία σας και εξοικονομώντας σας χρόνο. Στη συνέχεια, η θύρα USB επιτρέπει τη μεταφόρτωση και λήψη των ρυθμίσεων και των δεδομένων που έχουν καταγραφεί από τον ψηφιακό ελεγκτή.

 

Χάρη στο σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης, όλα τα δεδομένα του μηχανήματος μπορούν να παρακολουθούνται και, εάν είναι απαραίτητο, να ρυθμιστούν και να επαναρυθμιστούν μέσω οποιουδήποτε προσωπικού υπολογιστή ή έξυπνης συσκευής, καθιστώντας το ALEXANDER TOUCH το τέλειο εργαλείο για εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση της γαστρονομικής δραστηριότητας.

 

 

• Προσαρμόσιμοι ειδικοί κύκλοι.

• Ρύθμιση προσαρμόσιμων παραμέτρων.

• Επιλογή μιας συνταγής από τις διαθέσιμες κατηγορίες.

• Λειτουργία συνταγής για τη βελτιστοποίηση του χρόνου εργασίας.

BIRRERIA-TAVOLI-BASIC-LINE.jpg

BEER COUNTER

 

Η σειρά πάγκων ψυγείου για ποτά και μπύρα ανταποκρίνεται στις υψηλότερες ανάγκες πρακτικότητας και λειτουργικότητας με αποκλειστικό σχεδιασμό.

 

Τα διαφορετικά μήκη το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο ως πάγκο διανομής μπύρας ή χωρίς επιφάνεια εργασίας ως ενσωματωμένος πάγκος. Όλα τα μοντέλα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 και διατίθενται με πόρτες ή συρτάρια για μπουκάλια.

 

Η γραμμή πάγκου ψυγείου για ποτά και μπύρα μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά ουδέτερων μονάδων.

Οι πάγκοι ψυγεία μπαρ Studio 54 είναι ιδανικοί για όλες τις παμπ που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους την τέλεια εμπειρία ποτού. Ο πάγκος στο ψυγείο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε κάθε μπύρα στην θερμοκρασία, σεβόμενοι τα συγκεκριμένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της κάθε μπύρας, διατηρώντας έτσι την αυθεντική και πρωτότυπη γεύση της.

Το Studio 54 προσφέρει διαφορετικούς τύπους πάγκων μπύρας για όλες τις συσκευές αποθήκευσης βαρελιών και μπύρας και σας επιτρέπει να προσθέσετε μια βρύση σε κάθε πάγκο για να έχετε μπύρα στη βρύση. Ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό προϊόν που ικανοποιεί όλες τις ρυθμίσεις των επαγγελμάτων της μπύρας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ

bottom of page