top of page

ΙΟΝΙΣΜΟΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΟΝΙΣΜΟΥ

Συστήματα ιονισμού

AIRY

Το Airy είναι ιονιστής για τον αέρα και τις επιφάνειες. Ενσωματώνεται σε άλλο εξοπλισμό για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου και τον καθαρισμό του αέρα.Η συσκευή ενεργοποιεί μόρια οξυγόνου παράγοντας αρνητικά ιόντα οξυγόνου με λειτουργία οξείδωσης και εξαιρετικά μικροβιακά και αποσμητικά αποτελέσματα.


Συμπαγής λύση που εφαρμόζεται σε άλλες συσκευές (OEM). Η Bioxigen έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια μια σειρά εφαρμογών για blast chillers, μονάδες fan coil, οικιακούς ή βιομηχανικούς απορροφητήρες εξάτμισης. 


Σήμανση CE και πιστοποιημένο προϊόν TUV.

* Η ένταση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα του αέρα και το φορτίο που υπάρχει στον προς επεξεργασία όγκο.

airy.png

SANIFAN

Το Sanifan είναι ιονιστής για τον αέρα και τις επιφάνειες. Ενσωματώνεται σε άλλο εξοπλισμό για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου και τον καθαρισμό του αέρα. Η συσκευή ενεργοποιεί μόρια οξυγόνου παράγοντας αρνητικά ιόντα οξυγόνου με λειτουργία οξείδωσης και εξαιρετικά μικροβιακά και αποσμητικά αποτελέσματα.


Συμπαγής λύση που εφαρμόζεται σε άλλες συσκευές (OEM). Η Bioxigen έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια μια σειρά εφαρμογών για blast chillers, μονάδες fan coil, οικιακούς ή βιομηχανικούς απορροφητήρες εξάτμισης, αερομαχαίρια, διαμερίσματα επίπλων (κουζίνα, δωμάτιο-ντουλάπες, μπάνια) κ.λπ.


Σήμανση CE και πιστοποιημένο προϊόν TUV.

* Η ένταση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα του αέρα και το φορτίο που υπάρχει στον προς επεξεργασία όγκο.

bioxigen-bxgldia1-verticale.png

FLEXI

Ιονιστής αέρα και επιφανειών ειδικά σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε περιορισμένους χώρους και ιδιαίτερα σε καμπίνες ανελκυστήρων. Η συσκευή μειώνει συνεχώς βακτήρια, μούχλα, ιούς (συμπεριλαμβανομένου του COVID-19), χημικούς ρύπους και οσμές με τέλεια απολύμανση. Δεν έχει αντενδείξεις για την υγεία των ηλικιωμένων, των παιδιών, των εγκύων και των ζώων που παραμένουν στο απολυμανμένο περιβάλλον.


Μια συμπαγής και ισχυρή λύση για μικρούς χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα, εξοπλισμένη με μεταλλική θήκη από χάλυβα για εισαγωγή σε καμπίνες ανελκυστήρων . Το Flexi είναι μια μονάδα συνεχούς απολύμανσης επιφανειών και αέρα 24 ώρες το 24ωρο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία διπολικού ιονισμού Bioxigen για να κάνει ασφαλέστερο τον χρόνο που περνάτε μέσα σε ανελκυστήρες, αποδυτήρια ή μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προϊόν με σήμανση CE και πιστοποίηση TUV.

flexi_640x773-px.png

MISTRAL

Η συσκευή Mistral είναι ειδικά μελετημένη για χρήση σε μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους χώρους όπως γραφεία, χώρους αναμονής, γυμναστήρια και γενικά μέρη με μέσο ή υψηλό ρυπαντικό φορτίο όπως χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Μέσω των πυκνωτών QActive απελευθερώνονται ιόντα ενεργού οξυγόνου που καθαρίζουν τον αέρα και τις επιφάνειες από βακτήρια και μύκητες, εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και αποσυνθέτει επιβλαβείς ουσίες οι οποίες είναι παρούσες στο περιβάλλον. Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό για γρήγορη εγκατάσταση σε οροφές από μπετόν  ή ψευδοροφές.

 

Διαθέτει το σωστό μέγεθος κατάλληλο για να αντικαταστήσει ένα πάνελ γυψοσανίδας ή ένα πάνελ κατασκευασμένο από άλλα υλικά. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα αερισμού και χειριστήριο για χειροκίνητη ή αυτόματη ρύθμιση λειτουργίας από απόσταση.

 

Στην πραγματικότητα, ο ενσωματωμένος αισθητήρας αναλύει συνεχώς το ρυπαντικό φορτίο και ρυθμίζει τη ροή σε λειτουργία αυτόματης αίσθησης.  

 

Οι συσκευές MISTRAL είναι προϊόντων πιστοποιημένες κατά TUV και επικυρωμένες για εφαρμογές στον τομέα της ιατρικής. Είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις, Mini και Maxi

Μια λειτουργική και ευέλικτη συσκευή απολύμανσης, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Βρίσκει εφαρμογή σε πολλές περιπτώσεις όπου ο στόχος είναι η εξάλειψη των βακτηρίων, της μούχλας, των δυσάρεστων οσμών και έτσι ένα πιο υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον.

 

Χαρακτηρίζεται από ένα σχήμα απαλλαγμένο από γωνίες και προορίζεται για τοποθέτηση στο δάπεδο, σε ράφι ή για τοποθέτηση σε τοίχο. Πρόκειται για μια στατική συσκευή, χωρίς κινούμενα μέρη. Έχει σχεδιαστεί για μέρη με ιδιαίτερο κλίμα, όπως σε περιβάλλοντας υγειονομικής περίθαλψης, ψυκτικοί θάλαμοι, γυμναστήρια ή για το σπίτι.

 

Παρουσιάζει ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία λόγω του συμπυκνωτή BioxigenQActive. Εξαλείφει τις οσμές, μειώνει τα βακτήρια στον αέρα και στους τοίχους, αδρανοποιεί μύκητες, τα αλλεργιογόνα και μειώνει την αιωρούμενη σκόνη, καθώς και άλλα οφέλη που είναι χαρακτηριστικά της τεχνολογίας καθαρισμού Bioxigen.

 

Η συσκευή ΜΑΙΑ διαθέτει σήμανση CE προϊόν και πιστοποίηση TUV για την ποιότητά και για τη χρήση της στον ιατρικό τομέα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ηλεκτροϊατρικών προτύπων. Επιστημονικές δοκιμές αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της δράσης απολύμανση και την απουσία αντενδείξεων, εάν εφαρμοστεί σωστά. Σίγουρα, δεν απαιτεί καμία συχνή ή ακριβή συντήρηση για το χρήστη.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το προϊόν ΜΑΙΑ πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα που αποτελούνται από διαφορετικούς όγκους, σύμφωνα με την προβλεπόμενη χρήση και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά. Σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας και επιλέξτε τη σωστή συσκευή, ή επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για σωστή διαστασιολόγηση.

 

Σας συνιστούμε την αντικατάσταση του συμπυκνωτή QActive σε ετήσια βάση ή σε σχέση με την ποιότητα του επεξεργασμένου αέρα, ώστε να διατηρήσετε καλές συνθήκες  εξυγίανσης,

MAIA

PURHO

PURHO, απαραίτητη και αποτελεσματική συσκευή, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα για χρήση ακόμη και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις ή  σε χώρους επεξεργασίας και συντήρησης τροφίμων.

 

Επιτρέπει σιωπηλό μηχανικό αερισμό για την αποστείρωση του περιβάλλοντος. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις, με τη δυνατότητα να προσθέσετε μια ρύθμιση σε ωριαία βάση. Η συσκευή Purho είναι ένα απαραίτητο μέσο για την πρόληψη βακτηριακής μόλυνσης και  για την αποτελεσματική μείωση των οσμών, βακτηρίων, μούχλας και αερομεταφερόμενων σπόρων. Μια συσκευή απλή στην εγκατάσταση για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ποιότητας του αέρα.

 

Η επιλογή της συσκευής γίνεται  ανάλογα με τον όγκο του αέρα που πρόκειται να επεξεργαστεί και τις περιβαλλοντικές ανάγκες. Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για να επιλέξετε μια λύση ή να σας προτείνουμε μια προσαρμοσμένη λύση.

BioxAir

BioxAir , η νέα σειρά συσκευών αποστείρωσης των αεραγωγών. Για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης λόγω της βακτηριακής ανάπτυξης, και να βελτιωθεί η ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Οι συσκευές BioxAir εφαρμόζονται τόσο σε νέα όσο και υφιστάμενα συστήματα, και χάρη στην τεχνολογία Bioxigen περιορίζουν τον σχηματισμό βιοφίλμ και την παρουσία παθογενειών στο περιβάλλον.

 

Τα συστήματα αεραγωγών, στην πραγματικότητα, μπορεί να γίνει «το σπίτι» και «το όχημα» διαβίβασης των επιβλαβών οργανισμών για την υγεία όπως μούχλα που παράγουν τοξίνες, αλλεργιογόνα, βακτηρίδια όπως Legionella , κ.λπ. Στην περίπτωση της νόσου των λεγεωνάριων, μια σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων, υπάρχουν μερικά περιβάλλοντα που διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο όπως νοσοκομεία, οίκοι ευγηρίας ή εγκαταστάσεις σπα. Η συσκευή BioxAir γεννήθηκε από την ανάγκη να μειωθούν οι κίνδυνοι αυτοί.

Προβλήματα που σχετίζονται με την ενόχληση από εκπομπές οσμών από τις βιομηχανικές δραστηριότητες ή επαγγελματικές κουζίνες είναι πολύ συχνά και κατά συνέπεια υπάρχουν επιρροές στο περιβάλλον εργασίας και επιπτώσεις υγιεινής. Για παράδειγμα, μετά από την διαδικασία μαγειρέματος ο αέρας είναι "φορτωμένος" με οσμές, λίπος, καπνούς και τα προϊόντα καύσης και κατά συνέπεια ενοχλητικός για τους κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και για τους θαμώνες του καταστήματος. Η τεχνολογία Bioxigen® εξυγιάνει τις οσμές που παράγονται και συλλέγονται στο δίκτυο εξαερισμού, επιτρέποντας έτσι την αποβολή του αέρα με μηδενική συγκέντρωση οσμών. Συνιστάται η εγκατάσταση σε συνδυασμό με ειδικά φίλτρα ώστε να αποφεύγεται η μείωση της απόδοσης του Bioxair από στερεά λιπαρά σωματίδια. 

 

Με BioxAir γίνεται μια αποτελεσματική δραστηριότητα πρόληψης με ελεγχόμενο και συνεχή τρόπο. Οι οσμές μειώνονται και είναι εγγυημένη η απολύμανση σε κάθε τμήμα του συστήματος αεραγωγών, τόσο σε εμπορικά κέντρα, ή ιαματικά λουτρά, γραφεία, νοσοκομεία, εταιρείες τροφίμων και άλλων. Το σύστημα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Υπάρχει ένα σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης της κατάστασης λειτουργίας και δυνατότητα προειδοποίησης σε περίπτωση ανάγκης για συντήρηση.

  

Είναι σημαντική η σωστή διαστασιολόγηση σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του συστήματος αεραγωγών (ροή αέρα, τμήματα των αγωγών, κλπ) και να ληφθεί υπόψη στη φάση του σχεδιασμού η χρήσης του χώρου. Διάφορα μοντέλα είναι διαθέσιμα για την κάλυψη όλου του φάσματος των ποσοστών ροής  και, κατόπιν αιτήματος, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής προσαρμοσμένων λύσεως. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να ελέγξετε τον κατάλογό μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Biox-Unit

Η μονάδα BIOX-Unit είναι η σειρά προϊόντων αφιερωμένη στην εξυγίανση εντός των μονάδων διαχείρισης αέρα (ΚΚΜ) , όπου ο μικροβιακός έλεγχος είναι σημαντικός. Οι μονάδες εισαγωγής αέρα που είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία Bioxigen επιτρέπουν την απολύμανση των επιφανειών των εξαρτημάτων (μπαταρίες, λεκάνες συλλογής συμπυκνωμάτων, κλπ) και των πάνελ των μηχανημάτων, αποτρέποντας έτσι τους κινδύνους μόλυνσης και τη μείωση του κόστους συντήρησης/ αποκατάστασης. Η εξυγίανση μειώνει το σχηματισμό βιοφίλμ, αδρανοποιώντας τη μούχλα και τη μείωση του βακτηριακού φορτίου που μπορούν να εγκατασταθούν ή να μεταφέρονται μέσω της ροής του αέρα. Αυτές οι μονάδες εγκαθίστανται σε ΚΚΜ σε νοσοκομεία, γηροκομεία και στον τομέα των τροφίμων, όπου είναι σημαντικό να έχουμε μια συνεχή και ελεγχόμενη εξυγίανση.

 

Τα προϊόντα αυτής της σειράς προσαρμόζονται και διαστασιολογούνται ανάλογα με τον όγκο, τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης.

Συστήματα ιονισμού

bottom of page