top of page

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ/ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες

progetti

CTA 1000÷90000 m3/h


ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο προφίλ αλουμινίου σύμφωνα με τα πρότυπα UNI 9006, συνδεδεμένος με γωνίες- αρθρώσεις από χυτό αλουμίνιο ή νάιλον και διπλό κέλυφος πάνελ, μονωμένο με υψηλής πυκνότητας πετροβάμβακα (80- 100 kg/m3), πάχους 23 ή 45 mm για απλά ή ανθεκτικά σε θερμότητα μοντέλα αντίστοιχα. Τα πάνελ τοποθετούνται στο σκελετό με γαλβανισμένες ή ανοξείδωτες βίδες. Έχουν αυτοκόλλητες φλάντζες και τα πάνελ ελέγχου διαθέτουν μεντεσέδες με διπλή κλειδαριά (εσωτερικά και εξωτερικά).

 

ΒΑΣΗ

Ένα συνεχές δοκάρι από πλάκα γαλβανισμένου χάλυβα με σχήμα εγκάρσιας τομής μπορεί να εγγυηθεί την ανθεκτικότητα.

 

DAMPERS

Στην βασική έκδοση είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένα πλαίσιο με ενισχυμένα τα πτερύγια, κατασκευασμένα από εξωθημένο αλουμίνιο και φλάντζες. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα είτε μέσω ενός πείρου για την εφαρμογή του σερβομηχανικού ελέγχου. Κατόπιν αιτήματος, μπορούν να κατασκευαστούν εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο ή να ρυθμιστεί εξωτερικά με τροχούς προς τη ροή του αέρα.

 

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

Φυγόκεντροι διπλής αναρρόφησης με εμπρός ή πίσω επένδυση πτερυγίων και μια στατικά και δυναμικά ισορροπημένη πτερωτή. Τα μοντέλα με επένδυση πίσω είναι επίσης διαθέσιμα με ένα ρυθμιστή τροφοδοσίας στην πλευρά αναρρόφησης. Ιμάντες και τραπεζοειδείς τροχαλίες χρησιμοποιούνται για μετάδοση. Μεταξύ της εξόδου του ανεμιστήρα και του πίνακα απαλλαγής της μονάδας έχουν τοποθετηθεί σύνδεσμοι μόνωσης.

 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Μερικές φορές είναι πλήρης με αποσβεστήρες βαθμονόμησης. Μπορεί να είναι:

• στατικού τύπου μικτής ροής με αλουμίνιο - ή ανοξείδωτο χάλυβα

• διπλός εναλλάκτης

• περιστροφικού τύπου, διατίθεται και στη βασική έκδοση αλουμινίου

Έκδοση για την ανάκτηση της αισθητής θερμότητας και στην υγροσκοπική έκδοση για την ανάκτηση της αισθητής και λανθάνουσας θερμότητας. Συσκευές

για τον έλεγχο της ταχύτητας περιστροφής του τυμπάνου μπορεί να παρέχονται κατόπιν αιτήματος.

 

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ

Αυτή η ενότητα είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της ποιότητας του επεξεργασμένου αέρα. Η διαθέσιμη γκάμα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Αυτά τα φίλτρα πληρούν τους κανονισμούς αυτόματης πυρόσβεσης και η αποτελεσματικότητα τους είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα Πρότυπα (EUROVENT, AFI, ASHRAE, NBS, κλπ). Τα φίλτρα με ενεργό άνθρακα και μικροβιοκτόνες λάμπες είναι διαθέσιμα όπως και άλλα είδη κατασκευασμένα για ειδικές ανάγκες.

 

ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

Ατμού: μπορεί να επιτευχθεί είτε εγκαθιστώντας μια αυτόματη γεννήτρια ατμού είτε χρησιμοποιώντας σύστημα ατμού με σωλήνες. Το συγκεκριμένο έχει σχεδιαστεί για τη εφαρμογή διαφόρων τύπων διανομέα.

Τύπου Pack: έχει δημιουργηθεί ένα πακέτο κηρύθρας κυτταρίνης εμποτισμένο με φαινολικές ρητίνες, ολοκληρωμένο με ένα μεταλλικό σκελετό στήριξης και ένα διανομέα νερού στο πάνω μέρος.

Τύπου Beck: αυτό το σύστημα είναι κατασκευασμένο από ένα δίκτυο ακροφυσίων αυτοκαθαρισμού τοποθετημένο σε μια ή δυο σειρές.

Τύπου ατομοποίησης: χρησιμοποιείται ένα σύνολο κεφαλών ψεκασμού το οποίο αναμιγνύει νερό και πεπιεσμένο αέρα σε μια πολύ λεπτή ομίχλη. Αυτό συνίσταται ιδιαίτερα για ύγρανση σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλές προμήθειες νερού και υψηλή απόδοση. Παρέχεται ολοκληρωμένο με ντουλάπι διαμόρφωσης.

 

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Εγκαθίστανται σε: στοιχεία ψύξης, υγραντήρες, μονάδες ανάκτησης ενέργειας και διαχωριστές σταγονιδίων. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα ή ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304.

 

Το σύνολο αυτών των κλιματιστικών μονάδων μπορούν να συνεργαστούν με οποιοδήποτε μηχάνημα δροσισμού της εταιρείας FRANCO.

 

Moντέλα

progetti
progetti

ΣΗΜΑΝΣΗ CE

Όλες οι κλιματιστικές μονάδες MAXA είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες CEE 89/392, 91/368, 93/44, 93/68, 2006/95 / ΕΚ.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ/ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

bottom of page